27 27 05 33

Bestil tid

Min Konto

Find os


Bestil tid

Min Konto

Kontakt

Skift selv

Har du hænderne skruet ordentligt på, og nyder at skrue på bilen selv? bare ikke i en halv meters sne.

Med skift selv hos dækhotel.dk kan du leje en lift med værktøj og selv skifte dine hjul. Hvis dine hjul er opbevaret hos os, står de klar tid dig når du ankommer, og vi tager os godt af de afmonteret hjul.

Sådan gør du

Første gang du kommer hos dækhotel, skal du medbringe de hjul du gerne vil montere på din bil. 

Vi anbefaler altid at have 2 komplette sæt hjul (sommerhjul og vinterhjul), og kan på nuværende tidspunkt ikke tilbyde at omskifte løse dæk ifm. sæsonskifte – mens du venter.

Hvis du skifter mellem stålfælge og alufælge skal du huske at medbringe bolte til hjulene (de fleste har dem liggende sammen med reservehjulet i bagagerummet), og hvis du har låsebolte, skal du huske at medbringe låsetoppen.

Ved ankomst får du anvist en lift som er tilgængelig i det aftalte tidsrum. Ved liften er der tilhørende værktøj, såsom slagnøgle og momentnøgle mm., samt mærkater til opmærkning af dæk.

Vores medarbejder er tilgængelig, hvis du har spørgsmål til udstyret, herunder instruktioner til maskinerne. 

Når du er færdig efterlader du dine hjul, opmærket og stablet på en trolley. Så tager vi os godt af dem indtil du igen skal skifte dine hjul.

I mellemtiden kan vi tilbyde vask af hjul og udskiftning af nedslidte dæk. 

Så hvad kræver det af mig?

Du har hænderne ordentligt skruet på, har godt kendskab til værktøj og har muligvis selv skiftet dine hjul før.

Vi udleverer det fornødne værktøj med de rette indstillinger, og giver gerne tips og instruktioner, men vi hjælper ikke med selve hjulskiftet.